Vind je het moederschap zwaar?

Kun je niet altijd genieten van je kind(eren)?
Maak je je zorgen over de toekomst?

ONTDEK NU MIJN GEHEIM EN ervaar
na 1 dag al meer rust in je hoofd!

Lieve moeder,

Dat het moederschap zwaar zou worden, dat had ik van te voren wel ingecalculeerd, maar hoe het echt was had ik van te voren niet kunnen voorspellen.

De overgang naar het ouderschap overviel mij, ik vond het zo’n heftige transitie! Ik voelde me onzeker, angstig en ik was zooo moe.

Ik hield zielsveel van mijn kindje,
maar soms vroeg ik me af waarom ik aan het moederschap was begonnen.

Sinds de komst van mijn dochter voelde het alsof alles te veel was.
Zelfs zoiets simpels als het doen van de afwas voelde als een enorme uitdaging.

Sommige dagen kon ik alleen maar huilen,
want ik had het gevoel dat ik mijn kindje niet kon geven wat ze nodig had.

Herken je dat?

“Parenting is f**cking hard”

– Adele

Ik was geen leuke moeder en al helemaal geen leuke partner.
Ik foeterde mijn vriend regelmatig uit, we hadden veel ruzie
en mijn libido daalde tot een absoluut nulpunt.

Voor mij kwam ‘rock-bottom’ toen mijn vriend aangaf dat hij bij mij weg wilde.
De vrouw waar hij ooit verliefd op was geworden was verdwenen.
Hij verwachtte dat ik compleet zou instorten na dit nieuws,
maar wat ik toen deed had hij nooit durven dromen.

Ik transformeerde in de moeder die ik wilde zijn,
een vrouw waar hij weer verliefd op kon zijn,

iemand die weer plezier had in het leven!

De moeder die ik wilde zijn

Mijn geheim?

Ik investeerde in mijzelf!

“Transformation isn’t a future event.
It’s a present day activity.”

– Jillian Micheals

In deze periode van transformatie ontdekte ik iets bijzonders.
De kracht om de moeder, de vrouw, te zijn die ik wilde zijn zat altijd al in mij.
Een aantal eye-opening inzichten brachten haar aan het licht en toen kon ik met mijzelf aan de slag.

Ik gun jou deze transformatie ook,
want ook jij hebt het in je om de moeder te zijn die je voor ogen had!

Ik heb voor jou al deze inzichten verzameld, tezamen met de tools en technieken die mij enorm hebben
geholpen de moeder te worden die ik voor ogen had toen ik zwanger was.
Ik heb ze gebundeld in een compleet online programma.

Zo dat jij weer kan genieten van je rol als moeder!

De geboorte van een gezin

De online cursus die er voor zorgt dat je met meer (zelf)vertrouwen en (zelf)kennis de transitie naar het ouderschap doorgaat

Wil jij ook?

✿ Een fijne tijd met je kind(eren) zonder dat jij er aan onderdoor gaat?
 Een ouder zijn met een duidelijke visie op het ouderschap?
  Meer verbinding ervaren in de relatie met je kind(eren)?
 Meer verdinding ervaren in je relatie met je partner?
 Negatieve gedachtes de deur kunnen wijzen?

wat komt er aan bod in de cursus?

De cursus ‘Mama kom tot bloei!’ bestaat uit 4 modules.
Deze modules zijn met zorg samengesteld om jou te voorzien van
alle nodige kennis en inzichten om weer te kunnen genieten van het moederschap.

Module 1 - Jezelf tot bloei ✿

De transitie naar het ouderschap, kan soms een enorme identiteitscrisis met zich mee brengen. Van de een op de andere dag is er iemand in je leven, die volledig afhankelijk is van jou. Je kind doet voor het vervullen van elk van zijn behoeftes een beroep op jou als ouder en dit kan erg uitputtend zijn. Belangrijk is dat de balans tussen de behoeftes van het kind en die van de ouder weer gevonden wordt.

Wat dit hoofdstuk je gaat geven:
– Je krijgt meer rust in je hoofd door middel van mindfulness
– Je gaat leren hoe je mindfulness in het dagelijks leven kan oefenen
– Je gaat negatieve overtuigingen leren ombuigen
– Je leert om je eigen behoefte te herkennen en te communiceren

Module 2 - Je relatie tot bloei ✿

We hebben het vast ondertussen wel iemand horen zeggen. “De komst van een kindje is de ultieme relatie test.” Een test waar helaas steeds minder relaties voor slagen. Heel verdrietig want een fijne relatie is zo fijn voor alle betrokkenen! Ik geef je in deze module een aantal inzichten en vaardigheden om mee aan de slag te gaan.

Wat dit hoofdstuk je gaat geven:
– Je gaat meer verbinding in je relatie ervaren dankzij verbindende communicatie
– Je leert op een verbindende manier je waardering over te brengen
– Je leert om conflicten op te lossen op een leuke manier
– Je krijgt meer tijd voor elkaar door een betere planning
– Je leert je liefde te uiten op een manier die je partner begrijpt dankzij de liefdestalen

Module 3 - Je stam tot bloei ✿

“It takes a village t raise a child.” Voor 95% van onze menselijke geschiedenis waren we jagers en verzamelaars en leefden  we in stamverband. Deze stammen bestonden uit familie en vrienden en samen met hen overleefden we in de wildernis. De zorg voor onze kinderen deelden we ook met andere leden van de stam. Zo zou het nog steeds moeten zijn, want het ouderschap is rete zwaar als je het louter met z’n tweetjes (of zelfs in je eentje!) probeert te doen.

Wat dit hoofdstuk je gaat geven:
– Je krijgt inzicht in je huidige stam
– Je leert deze stam ook in te zetten
– Je leert om hulp (durven) vragen
– Je leert hoe je je stam verder kan uitbreiden
– Je gaat familiebanden aanhalen

Module 4 - Je moederschap tot bloei ✿

 

Wanneer je een kindje krijgt, krijg je er een nieuwe rol bij. De rol van moeder, maar hoe vervul je die eigenlijk? Deze module gaat je inzichten geven in wat het betekend om de rol als ouder te hebben. Als ouder moet je leren samenleven met je kind(eren) en dat kan soms lastig zijn, want wat kinderen nodig hebben kan soms zo anders zijn dan je verwacht.

Wat dit hoofdstuk je gaat geven:
– Je leert over hechting en hoe je deze bevorderd
– Je leert over natuurlijk ouderschap
– Je leert over bewust ouderschap
– Je gaat een gezinsmissie ontwerpen
– Je ontwikkkeld een gezinsvisie

Bonus 1 - Slaap kindje slaap (t.w.v. €15,-)

Wanneer je kindje niet slaapt slaap jij als ouder ook niet en dat maakt slaap zo ontzettend belangrijk. Want slaapgebrek dat is funest voor je geluksgevoel. In dit E-boek leer je over natuurlijk slaap gedrag van kleine kinderen. Het laat zien wat je kindje nodig heeft om fijn te kunnen slapen, en jij dus ook!

Bonus 2 -Kom je spelen? (t.w.v. €15,-)

Hoe fijn zou het zijn als je kindje gewoon af en toe lekker zelf speelt zodat jij toekomt aan andere dingen, zoals een momentje voor jezelf? Hoewel elk kind van nature speelt is het niet voor alle kinderen zo makkelijk om zelf tot spel te komen. Dit E-boek staat boordevol tips om zelfstandig spel te stimuleren.

“There is no way to be a perfect mother,
but there are a million ways to be a good one.”

– Jill Churchill

Het eindresultaat

Ik zal niet gaan beweren dat na het doen van deze cursus alles opeens van een leien dakje gaat.
Dat je kinderen opeens de hele dag lekker aan het spelen zijn en dat je partner het plotseling altijd met je eens is.

Nee, na het doen van deze cursus zul je nog steeds af en toe het gevoel hebben dat je temidden van chaos leeft.
Zo is het leven met kleine kinderen nu eenmaal. Het grote verschil zit hem in jou mindset. Hoe jij dingen bekijkt.

Na het doen van de cursus zul je vaker met een lach naar deze chaos kijken,
want je hebt nu de tools in huis om de chaos behapbaar te maken.

Je kan nu genieten van de liefdevolle chaos van jou gezin.

Wie geeft deze cursus?

Mijn naam is Lotje. Happy hippie mama van Voske en geliefde van mijn ruige rooie: Jon-Benjamin. In 2018 startte ik met Hedendaagse Hippies, een platform waar ik mensen inspireer om duurzamer te leven.

Begin 2020 bereidde ik, na het doen van de opleiding tot ouderschapscoach, het platform uit met mijn coachingspraktijk voor ouders. Voor mij gaan duurzaamheid en ouderschap heel goed samen want een betere wereld begint immers thuis!

Als je mij een half jaar na de geboorte van onze dochter had verteld dat ik twee jaar later dagelijks zou genieten van mijn gezin, dat ik ’s ochtends wakker wordt en zin heb in de dag en dat ik vol zelfvertrouwen handel in situaties waarin mijn dochter het moeilijk heeft (hallo peuterpuberteit!).

Dat mijn vriend en ik samen een sterk team vormen die plezier hebben in hun rol als ouders en verliefd zijn op elkaar, dan had ik je niet geloofd.

Nu help ik ouders om weer van het ouderschap te genieten zonder voorbij te gaan aan de behoeftes van hun kinderen.

Ik doe dit vanuit de kennis die ik heb opgedaan als ouderschapscoach, maar ook vanuit mijn eigen ervaring als moeder die het moederschap ook niet altijd even makkelijk vond. Zoals je kon lezen was mijn start als moeder helemaal niet zoals ik zou hebben gewild.

Mijn missie

Toen ik onze dochter voor het eerst in mijn armen had werd ik overspoeld door gevoelens van intense liefde voor haar. De cliche’s bleken waar te zijn, maar wat er nooit bij werd verteld is dat er naast intense liefde ook een hoop andere gevoelens naar boven komen wanneer je moeder word. De intense liefde werd vergezeld door intense angst. Angst wat dit kleine mensje in haar leven allemaal voor haar kiezen zou krijgen, angst om haar te verliezen, angst dat zij mij zou verliezen….

Naast deze angst voor het leven zelf was er ook de angst dat ik het niet goed zou doen. Ergens besefte ik dat je je kind altijd ergens tekort zou doen, want niemand is perfect en dus zou ook ik steken laten vallen. Deze onzekerheid over mijn eigen kunnen werd op sommige dagen zo sterk dat het me verlamde. Mijn interne wereld zorgde er voor dat ik niet kon genieten van het moederschap.

Ik ben van nature een open boek en ik praatte veel over dit soort gevoelens met andere moeders en hoe meer moeders ik sprak hoe meer ik besefte dat ik niet alleen was met deze gevoelens in het moederschap. Dat er vele moeders zijn die niet kunnen geniet van hun rol. Die onzeker zijn en angstig of zich geen raad weten en die zooo moe zijn dat ze er gek van worden. Die zelf een slecht rolmodel hebben gehad en weten dat ze het anders willen doen, maar hoe?

Mijn missie is om deze moeders te helpen, om hun kinderen te helpen. Want met een gelukkig moeder naast hun zijde, die vertrouwen heeft in zichzelf en haar kinderen, die werkt inspirerend. Dat geeft ze door! Mijn missie is om alle moeders te helpen een liefdevol thuis te creëren voor henzelf en hun kinderen, zo dat alle gezinsleden tot bloei kunnen komen!

“Beining a mother is learning about
the strenghts you didn’t know you had
and fears you didn’t know excisted.”

– Linda Wooten

Doe nu mee voor een introductieprijs

Omdat het product nog in de kinderschoenen staat kun je nu mee doen voor een introductieprijs.

Je gaat niks merken van het feit dat het nog niet af is, want de eerste modules zijn gewoon klaar en tegen de tijd dat je toegang hebt tot de laatste modules zijn die ook gewoon af (afgezien van hier en daar wat schrijffouten misschien).

Ik zal er altijd aan blijven werken om waardevolle kennis toe te voegen en de cursus te verrijken. Wanneer je nu instapt blijf je voor altijd toegang houden.
Nadat ik de laatste modules af heb gemaakt zou de prijs omhoog gaan naar een meer marktconform prijs en zelfs dat is niet erg hoog.

Want zeg nou zelf:

Genieten van het moederschap is toch onbetaalbaar?

“mama kom tot bloei!”
online cursus

In 4 weken tijd krijg jij alle tools en informatie om
weer van het moederschap te gaan genieten

Elke week 1 hoofdstuk met inspirerende informatie
in de vorm van tekst en video.

module 1 – Jezelf tot bloei
module 2 – Je relatie tot bloei
module 3 – Je stam tot bloei
module 4 – Je moederschap tot bloei

bonus 1 – e-boek “Slaap kindje slaap”
bonus 2 – e-boek “Kom je spelen?”

156,00

“mama kom tot bloei!”

online cursus + telefonische coaching

In 4 weken tijd krijg jij alle tools en informatie om
weer van het moederschap te gaan genieten

Elke week 1 hoofdstuk met inspirerende informatie
in de vorm van tekst en video.

module 1 – Jezelf tot bloei
module 2 – Je relatie tot bloei
module 3 – Je stam tot bloei
module 4 – Je moederschap tot bloei

bonus 1 – e-boek “Slaap kindje slaap”
bonus 2 – e-boek “Kom je spelen?”

276,00

+ PLUS

Elke week een telefonisch coaching gesprek van
15 – 30 minuten waarin ik jou verder kan helpen met het implementeren
van wat je hebt geleerd en begeleiden bij de dingen waar je tegenaan loopt.

 

Wat zou het je waard zijn als jij voortaan met plezier aan de dag begint zonder dat je denkt ‘oneee hoe ga ik vandaag weer overleven?’

Wat zou het je waard zijn als jij en je partner weer in verbinding staan en conflicten in harmonie kunnen oplossen?

Wat zou het je waard zijn als je je niet alleen voelt, maar mensen om je heen hebt die je helpen en gezelligheid bieden.

Wat zou het je waard zijn als jij weet hoe je het het beste kan handelen in lastige situaties zoals een driftbui of ochtendstress?

Ik heb ervaren dat dit werkelijkheid kan worden wanneer deze simpele tools en technieken toe gaat passen in het dagelijks leven.

Zodra alle video’s af zijn dan ga ik de volledige cursus aanbieden voor €156

Maar nu kun je meedoen voor de introductieprijs van slechts €46,-

 

Dus als jij iemand bent die graag gebruik wil maken van een buitenkansje, dan is nu het moment,

want de laatste video’s kunnen elk moment klaar zijn.

Daarnaast heb je een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

In deze 30 dagen kun je de hele cursus volgen en ga je zeker resultaat zien binnen jouw leven.

Maar mocht dit niet het geval zijn, stuur mij dan een e-mailtje en ik retourneer jouw investering die je hebt gemaakt in je jezelf volledig terug.

Dus als jij wilt stoppen met overleven en weer wil genieten van het moederschap ik heet je van harte welkom.