Hippie huis

We houden er van om mensen te inspireren om een authentiek en liefdevol leven te leiden. Liefdevol naar alles om ons heen. Niet alleen van de mensen en dieren waar we van houden (waar we ons ook voor inzetten met onze coaching bij hippie kind en hippie hond), maar van alle wezens op deze aarde en in het universum.

Dit betekend dat we duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan en hier schrijven we ook graag over. Ook verlangen we sterk naar een simpeler leven en het ontdekken van onze prachtige planeet. Deze dingen komen samen in de droom om een tijd in een camper te wonen en rond te reizen #vanlife.

Hedendaagse Hippies biedt mij regelmatig nieuwe inzichten die mij inspireren om nóg bewuster bezig te zijn met duurzaam leven. Hun liefde voor mens, natuur en de aarde is bewonderenswaardig en werkt aanstekelijk!

Tamara van vrijbuitersnest.nl

Zerowaste

Hedendaagse Hippies is ontstaan als blog over ons zerowaste experiment. Een maand langs zonder plastic was ons doel Nou zitten we helaas nog steeds niet op zero, maar we hebben wel ontzettend veel kennis en ervaring op gedaan en dit delen we dan ook met heel veel liefde met anderen.

Duurzaamheid

Wij vinden duurzaamheid ontzettend belangrijk. Echter is het nog best een uitdaging om telkens de afweging te maken tussen ‘het goede’ en ons eigen plezier. In onze blogs kun je lezen over over deze worsteling, de bewustwording en natuurlijk ook heel veel praktische tips.

Reislust

We hebben een sterke hang naar avontuur en zijn altijd op zoek naar nieuwe ervaring. Ook vinden we de natuur prachtig en hopen dus dat we mogen genieten van al het moois wat moeder aarde ons te bieden heeft door te reizen. Lees hier over onze avonuturen. Groot en klein.