PUPPYCURSUS

OVER MIJ

PRIVÉ LES

WANDELINGEN

Punya Puppycursus

De enige puppy cursus in Nederland die je leert om…

Je puppy te trainen zonder te straffen, je stem te verheffen, hulpmiddelen en frustratie!

Stop bijtgedrag, plassen in huis en blaffen. Leer je hond luisteren zonder dat je boos hoeft te worden. Laat je niet gek maken door verhalen over dominantie en leer je hond kennen voor wie hij is, jou beste vriend.

Wordt ook de beste vriend van jou hond.

Interactive wandelingen

De interactieve wandelingen zijn erop gericht om zowel hond als mens fysiek en mentaal uit te dagen. Tijdens de wandelingen van 5 tot 10 km zijn er een aantal stops waar je leuke dingen doet met je hond. Denk aan spoorzoeken, puzzelen en apporteren. Al deze activiteiten zijn goed voor de band tussen het duo.

Gedragsadvies

 Iedereen die een hond heeft, heeft wel eens iets waarvan hij of zij liever niet heeft, dat de hond het doet. Als dit uit de hand loopt spreken we van gedragsproblemen. Vaak zijn er achterliggende oorzaken die niet  zo opgelost kunnen worden. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van het ‘probleemgedrag’.

Priveles

Na veel wikken en wegen, zoektocht naar het juiste ras en de goede fokker of stichting, is de dag daar; je pup komt in huis. Nu begint de echte uitdaging, hoe zorg ik dat mijn pup niet mijn schoenen opeet of de hele tijd in mijn broekspijpen hangt. Hiervoor heb ik een aantal cursussen bedacht die je helpen bij de opvoeding.